Tamil Meaning of rubus odoratus
ருபஸ் ஒடோரடஸ்
Other Tamil words related to ருபஸ் ஒடோரடஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of rubus odoratus
- rubus occidentalis => ருபுஸ் ஆக்சிடென்டாலிஸ்
- rubus loganobaccus => ரோபஸ் லோகானோபேக்கஸ்
- rubus idaeus strigosus => ராஸ்பர்ரி
- rubus idaeus => ராஸ்பெர்ரி
- rubus hispidus => ராபஸ் ஹிஸ்பிடஸ்
- rubus fruticosus => பிளாக்பெர்ரி
- rubus flagellaris => ரூபஸ் பிளாஜெல்லாரிஸ்
- rubus cuneifolius => ருபுஸ் க்யூனிஃபோலியஸ்
- rubus cissoides => ருபஸ் சிசோயிடஸ்
- rubus chamaemorus => ருபஸ் சாமமோரஸ்
- rubus parviflorus => ருபஸ் பர்விஃப்ளோரஸ்
- rubus phoenicolasius => ருபஸ் போனிகோலேசியஸ்
- rubus saxatilis => ஆர்டிக் பிளாக்பெர்ரி
- rubus spectabilis => ரூபஸ் ஸ்பெக்டேபிலிஸ்
- rubus strigosus => ரூபஸ் ஸ்ட்ரிகோசஸ்
- rubus trivialis => ரூபஸ் ட்ரிவியாலிஸ்
- rubus ursinus => ருபஸ் யுர்சினஸ்
- rubus ursinus loganobaccus => ருபஸ் உர்சினஸ் லோகனோபேக்கஸ்
- ruby => ரூபி
- ruby spinel => ரூபி ஸ்பினல்
Definitions and Meaning of rubus odoratus in English
rubus odoratus (n)
shrubby raspberry of eastern North America having showy rose to purplish flowers and red or orange thimble-shaped fruit
FAQs About the word rubus odoratus
ருபஸ் ஒடோரடஸ்
shrubby raspberry of eastern North America having showy rose to purplish flowers and red or orange thimble-shaped fruit
No synonyms found.
No antonyms found.
rubus occidentalis => ருபுஸ் ஆக்சிடென்டாலிஸ், rubus loganobaccus => ரோபஸ் லோகானோபேக்கஸ், rubus idaeus strigosus => ராஸ்பர்ரி, rubus idaeus => ராஸ்பெர்ரி, rubus hispidus => ராபஸ் ஹிஸ்பிடஸ்,