Tamil Meaning of rubus spectabilis
ரூபஸ் ஸ்பெக்டேபிலிஸ்
Other Tamil words related to ரூபஸ் ஸ்பெக்டேபிலிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of rubus spectabilis
- rubus saxatilis => ஆர்டிக் பிளாக்பெர்ரி
- rubus phoenicolasius => ருபஸ் போனிகோலேசியஸ்
- rubus parviflorus => ருபஸ் பர்விஃப்ளோரஸ்
- rubus odoratus => ருபஸ் ஒடோரடஸ்
- rubus occidentalis => ருபுஸ் ஆக்சிடென்டாலிஸ்
- rubus loganobaccus => ரோபஸ் லோகானோபேக்கஸ்
- rubus idaeus strigosus => ராஸ்பர்ரி
- rubus idaeus => ராஸ்பெர்ரி
- rubus hispidus => ராபஸ் ஹிஸ்பிடஸ்
- rubus fruticosus => பிளாக்பெர்ரி
- rubus strigosus => ரூபஸ் ஸ்ட்ரிகோசஸ்
- rubus trivialis => ரூபஸ் ட்ரிவியாலிஸ்
- rubus ursinus => ருபஸ் யுர்சினஸ்
- rubus ursinus loganobaccus => ருபஸ் உர்சினஸ் லோகனோபேக்கஸ்
- ruby => ரூபி
- ruby spinel => ரூபி ஸ்பினல்
- ruby wood => ரூபி மரக்கட்டை
- ruby-crowned kinglet => ரூபி கிரீடம் கிங்லெட்
- ruby-crowned wren => ரூபி கிரீடம் கொண்ட ரென்
- rubying => ரூபியிங்
Definitions and Meaning of rubus spectabilis in English
rubus spectabilis (n)
large erect red-flowered raspberry of western North America having large pinkish-orange berries
FAQs About the word rubus spectabilis
ரூபஸ் ஸ்பெக்டேபிலிஸ்
large erect red-flowered raspberry of western North America having large pinkish-orange berries
No synonyms found.
No antonyms found.
rubus saxatilis => ஆர்டிக் பிளாக்பெர்ரி, rubus phoenicolasius => ருபஸ் போனிகோலேசியஸ், rubus parviflorus => ருபஸ் பர்விஃப்ளோரஸ், rubus odoratus => ருபஸ் ஒடோரடஸ், rubus occidentalis => ருபுஸ் ஆக்சிடென்டாலிஸ்,