Tamil Meaning of rubus saxatilis
ஆர்டிக் பிளாக்பெர்ரி
Other Tamil words related to ஆர்டிக் பிளாக்பெர்ரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of rubus saxatilis
- rubus phoenicolasius => ருபஸ் போனிகோலேசியஸ்
- rubus parviflorus => ருபஸ் பர்விஃப்ளோரஸ்
- rubus odoratus => ருபஸ் ஒடோரடஸ்
- rubus occidentalis => ருபுஸ் ஆக்சிடென்டாலிஸ்
- rubus loganobaccus => ரோபஸ் லோகானோபேக்கஸ்
- rubus idaeus strigosus => ராஸ்பர்ரி
- rubus idaeus => ராஸ்பெர்ரி
- rubus hispidus => ராபஸ் ஹிஸ்பிடஸ்
- rubus fruticosus => பிளாக்பெர்ரி
- rubus flagellaris => ரூபஸ் பிளாஜெல்லாரிஸ்
- rubus spectabilis => ரூபஸ் ஸ்பெக்டேபிலிஸ்
- rubus strigosus => ரூபஸ் ஸ்ட்ரிகோசஸ்
- rubus trivialis => ரூபஸ் ட்ரிவியாலிஸ்
- rubus ursinus => ருபஸ் யுர்சினஸ்
- rubus ursinus loganobaccus => ருபஸ் உர்சினஸ் லோகனோபேக்கஸ்
- ruby => ரூபி
- ruby spinel => ரூபி ஸ்பினல்
- ruby wood => ரூபி மரக்கட்டை
- ruby-crowned kinglet => ரூபி கிரீடம் கிங்லெட்
- ruby-crowned wren => ரூபி கிரீடம் கொண்ட ரென்
Definitions and Meaning of rubus saxatilis in English
rubus saxatilis (n)
European trailing bramble with red berrylike fruits
FAQs About the word rubus saxatilis
ஆர்டிக் பிளாக்பெர்ரி
European trailing bramble with red berrylike fruits
No synonyms found.
No antonyms found.
rubus phoenicolasius => ருபஸ் போனிகோலேசியஸ், rubus parviflorus => ருபஸ் பர்விஃப்ளோரஸ், rubus odoratus => ருபஸ் ஒடோரடஸ், rubus occidentalis => ருபுஸ் ஆக்சிடென்டாலிஸ், rubus loganobaccus => ரோபஸ் லோகானோபேக்கஸ்,