Tamil Meaning of prince albert
பிரின்ஸ் ஆல்பர்ட்
Other Tamil words related to பிரின்ஸ் ஆல்பர்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prince albert
- prince => இளவரசன்
- primus stove => ப்ரைமஸ் அடுப்பு
- primus => பிரைமஸ்
- primum mobile => பிரைமம் மொபிலிஸ்
- primulales => ப்ரிமுலேசியே
- primulaceae => பிரிமுலேசி
- primula vulgaris => ப்ரிமுலா வல்கேரிஸ்
- primula veris => ப்ரிமுலா வெரிஸ்
- primula sinensis => சீனப் பிளுமியா
- primula polyantha => பிரிமுலா பாலியந்தா
- prince albert yew => இளவரசர் ஆல்பர்ட் யூ
- prince albert's yew => பிரின்ஸ் ஆல்பர்ட்ஸ் யூ
- prince charming => இளவரசர் சாமர்த்திய
- prince consort => இளவரசர் துணை
- prince edward => இளவரசர் எட்வர்ட்
- prince edward island => பிரின்ஸ் எட்வர்ட் தீவு
- prince eugene of savoy => சவாய் இளவரசர் யூஜின்
- prince fumimaro konoe => இளவரசர் ஃபுமிமாரோ கொனோ
- prince fumimaro konoye => இளவரசர் ஃபுமிமாரோ கொனோய்
- prince klemens wenzel nepomuk lothar von metternich => ப்ரின்ஸ் கிளமன்ஸ் வென்சல் நெப்போமுக் லோதர் வான் மெட்டர்நிக்
Definitions and Meaning of prince albert in English
prince albert (n)
prince consort of Queen Victoria of England (1819-1861)
a man's double-breasted frock coat
FAQs About the word prince albert
பிரின்ஸ் ஆல்பர்ட்
prince consort of Queen Victoria of England (1819-1861), a man's double-breasted frock coat
No synonyms found.
No antonyms found.
prince => இளவரசன், primus stove => ப்ரைமஸ் அடுப்பு, primus => பிரைமஸ், primum mobile => பிரைமம் மொபிலிஸ், primulales => ப்ரிமுலேசியே,