Gujarati Meaning of prince albert
પ્રિન્સ ઍલ્બર્ટ
Other Gujarati words related to પ્રિન્સ ઍલ્બર્ટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prince albert
- prince => રાજકુમાર
- primus stove => પ્રિમસ સ્ટોવ
- primus => પ્રાઈમસ
- primum mobile => પ્રાઈમમ મોબિલીસ
- primulales => પ્રિમ્યુલેસ
- primulaceae => પ્રિમ્યુલેસી
- primula vulgaris => પ્રીમ્યુલા વલ્ગેરિસ
- primula veris => પ્રીમુલા વેરીસ
- primula sinensis => ચાઇનીઝ પ્રિમુલા
- primula polyantha => પ્રિમુલા પોલિઅન્થા
- prince albert yew => પ્રિન્સ ઍલ્બર્ટ યુ
- prince albert's yew => પ્રિન્સ આલ્બર્ટના યુ
- prince charming => હીરો
- prince consort => રાજકુમાર પતિ
- prince edward => પ્રિન્સ એડવર્ડ
- prince edward island => પ્રિન્સ એડવર્ડ આઇલેન્ડ
- prince eugene of savoy => રાજકુમાર સવોય તરફથી
- prince fumimaro konoe => પ્રિન્સ ફુમિમારો કોનો
- prince fumimaro konoye => પ્રિન્સ ફુમીમારો કોનોયે
- prince klemens wenzel nepomuk lothar von metternich => પ્રિન્સ ક્લીમેન્સ वेन्ઝેલ નેપોમુક લોથાર વોન મેટર્નિચ
Definitions and Meaning of prince albert in English
prince albert (n)
prince consort of Queen Victoria of England (1819-1861)
a man's double-breasted frock coat
FAQs About the word prince albert
પ્રિન્સ ઍલ્બર્ટ
prince consort of Queen Victoria of England (1819-1861), a man's double-breasted frock coat
No synonyms found.
No antonyms found.
prince => રાજકુમાર, primus stove => પ્રિમસ સ્ટોવ, primus => પ્રાઈમસ, primum mobile => પ્રાઈમમ મોબિલીસ, primulales => પ્રિમ્યુલેસ,