Gujarati Meaning of primus
પ્રાઈમસ
Other Gujarati words related to પ્રાઈમસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of primus
- primum mobile => પ્રાઈમમ મોબિલીસ
- primulales => પ્રિમ્યુલેસ
- primulaceae => પ્રિમ્યુલેસી
- primula vulgaris => પ્રીમ્યુલા વલ્ગેરિસ
- primula veris => પ્રીમુલા વેરીસ
- primula sinensis => ચાઇનીઝ પ્રિમુલા
- primula polyantha => પ્રિમુલા પોલિઅન્થા
- primula elatior => પ્રિમ્યુલા એલેટિયર
- primula auricula => પ્રિમ્યુલા ઔરીક્યુલા
- primula => પ્રિમ્યુલા
- primus stove => પ્રિમસ સ્ટોવ
- prince => રાજકુમાર
- prince albert => પ્રિન્સ ઍલ્બર્ટ
- prince albert yew => પ્રિન્સ ઍલ્બર્ટ યુ
- prince albert's yew => પ્રિન્સ આલ્બર્ટના યુ
- prince charming => હીરો
- prince consort => રાજકુમાર પતિ
- prince edward => પ્રિન્સ એડવર્ડ
- prince edward island => પ્રિન્સ એડવર્ડ આઇલેન્ડ
- prince eugene of savoy => રાજકુમાર સવોય તરફથી
Definitions and Meaning of primus in English
primus (n)
the presiding bishop of the Episcopal Church of Scotland
a portable paraffin cooking stove; used by campers
FAQs About the word primus
પ્રાઈમસ
the presiding bishop of the Episcopal Church of Scotland, a portable paraffin cooking stove; used by campers
No synonyms found.
No antonyms found.
primum mobile => પ્રાઈમમ મોબિલીસ, primulales => પ્રિમ્યુલેસ, primulaceae => પ્રિમ્યુલેસી, primula vulgaris => પ્રીમ્યુલા વલ્ગેરિસ, primula veris => પ્રીમુલા વેરીસ,