Gujarati Meaning of primula elatior
પ્રિમ્યુલા એલેટિયર
Other Gujarati words related to પ્રિમ્યુલા એલેટિયર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of primula elatior
- primula polyantha => પ્રિમુલા પોલિઅન્થા
- primula sinensis => ચાઇનીઝ પ્રિમુલા
- primula veris => પ્રીમુલા વેરીસ
- primula vulgaris => પ્રીમ્યુલા વલ્ગેરિસ
- primulaceae => પ્રિમ્યુલેસી
- primulales => પ્રિમ્યુલેસ
- primum mobile => પ્રાઈમમ મોબિલીસ
- primus => પ્રાઈમસ
- primus stove => પ્રિમસ સ્ટોવ
- prince => રાજકુમાર
Definitions and Meaning of primula elatior in English
primula elatior (n)
Eurasian primrose with yellow flowers clustered in a one-sided umbel
FAQs About the word primula elatior
પ્રિમ્યુલા એલેટિયર
Eurasian primrose with yellow flowers clustered in a one-sided umbel
No synonyms found.
No antonyms found.
primula auricula => પ્રિમ્યુલા ઔરીક્યુલા, primula => પ્રિમ્યુલા, primrose path => પ્રિમરોઝ પાથ, primrose league => પ્રિમરોઝ લીગ, primrose jasmine => પીળી ચંપો,