Gujarati Meaning of primula auricula
પ્રિમ્યુલા ઔરીક્યુલા
Other Gujarati words related to પ્રિમ્યુલા ઔરીક્યુલા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of primula auricula
- primula elatior => પ્રિમ્યુલા એલેટિયર
- primula polyantha => પ્રિમુલા પોલિઅન્થા
- primula sinensis => ચાઇનીઝ પ્રિમુલા
- primula veris => પ્રીમુલા વેરીસ
- primula vulgaris => પ્રીમ્યુલા વલ્ગેરિસ
- primulaceae => પ્રિમ્યુલેસી
- primulales => પ્રિમ્યુલેસ
- primum mobile => પ્રાઈમમ મોબિલીસ
- primus => પ્રાઈમસ
- primus stove => પ્રિમસ સ્ટોવ
Definitions and Meaning of primula auricula in English
primula auricula (n)
yellow-flowered primrose native to Alps; commonly cultivated
FAQs About the word primula auricula
પ્રિમ્યુલા ઔરીક્યુલા
yellow-flowered primrose native to Alps; commonly cultivated
No synonyms found.
No antonyms found.
primula => પ્રિમ્યુલા, primrose path => પ્રિમરોઝ પાથ, primrose league => પ્રિમરોઝ લીગ, primrose jasmine => પીળી ચંપો, primrose family => પ્રિમરોઝ પરિવાર,