Tamil Meaning of primula sinensis
சீனப் பிளுமியா
Other Tamil words related to சீனப் பிளுமியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of primula sinensis
- primula polyantha => பிரிமுலா பாலியந்தா
- primula elatior => பிரிமுலா எலேட்டியர்
- primula auricula => பிரிமுலா ஆரிகுலா
- primula => பிரிமுலா
- primrose path => ப்ரிம்ரோஸ் பாதை
- primrose league => ப்ரிம்ரோஸ் லீக்
- primrose jasmine => மஞ்சள் சம்பா
- primrose family => பிரிமரோஸ் குடும்பம்
- primrose => பிரிம்ரோஸ்
- primping => ப்ரிம்பிங்
- primula veris => ப்ரிமுலா வெரிஸ்
- primula vulgaris => ப்ரிமுலா வல்கேரிஸ்
- primulaceae => பிரிமுலேசி
- primulales => ப்ரிமுலேசியே
- primum mobile => பிரைமம் மொபிலிஸ்
- primus => பிரைமஸ்
- primus stove => ப்ரைமஸ் அடுப்பு
- prince => இளவரசன்
- prince albert => பிரின்ஸ் ஆல்பர்ட்
- prince albert yew => இளவரசர் ஆல்பர்ட் யூ
Definitions and Meaning of primula sinensis in English
primula sinensis (n)
cultivated Asiatic primrose
FAQs About the word primula sinensis
சீனப் பிளுமியா
cultivated Asiatic primrose
No synonyms found.
No antonyms found.
primula polyantha => பிரிமுலா பாலியந்தா, primula elatior => பிரிமுலா எலேட்டியர், primula auricula => பிரிமுலா ஆரிகுலா, primula => பிரிமுலா, primrose path => ப்ரிம்ரோஸ் பாதை,