Tamil Meaning of primula vulgaris
ப்ரிமுலா வல்கேரிஸ்
Other Tamil words related to ப்ரிமுலா வல்கேரிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of primula vulgaris
- primula veris => ப்ரிமுலா வெரிஸ்
- primula sinensis => சீனப் பிளுமியா
- primula polyantha => பிரிமுலா பாலியந்தா
- primula elatior => பிரிமுலா எலேட்டியர்
- primula auricula => பிரிமுலா ஆரிகுலா
- primula => பிரிமுலா
- primrose path => ப்ரிம்ரோஸ் பாதை
- primrose league => ப்ரிம்ரோஸ் லீக்
- primrose jasmine => மஞ்சள் சம்பா
- primrose family => பிரிமரோஸ் குடும்பம்
- primulaceae => பிரிமுலேசி
- primulales => ப்ரிமுலேசியே
- primum mobile => பிரைமம் மொபிலிஸ்
- primus => பிரைமஸ்
- primus stove => ப்ரைமஸ் அடுப்பு
- prince => இளவரசன்
- prince albert => பிரின்ஸ் ஆல்பர்ட்
- prince albert yew => இளவரசர் ஆல்பர்ட் யூ
- prince albert's yew => பிரின்ஸ் ஆல்பர்ட்ஸ் யூ
- prince charming => இளவரசர் சாமர்த்திய
Definitions and Meaning of primula vulgaris in English
primula vulgaris (n)
plant of western and southern Europe widely cultivated for its pale yellow flowers
FAQs About the word primula vulgaris
ப்ரிமுலா வல்கேரிஸ்
plant of western and southern Europe widely cultivated for its pale yellow flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
primula veris => ப்ரிமுலா வெரிஸ், primula sinensis => சீனப் பிளுமியா, primula polyantha => பிரிமுலா பாலியந்தா, primula elatior => பிரிமுலா எலேட்டியர், primula auricula => பிரிமுலா ஆரிகுலா,