Tamil Meaning of primulales
ப்ரிமுலேசியே
Other Tamil words related to ப்ரிமுலேசியே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of primulales
- primulaceae => பிரிமுலேசி
- primula vulgaris => ப்ரிமுலா வல்கேரிஸ்
- primula veris => ப்ரிமுலா வெரிஸ்
- primula sinensis => சீனப் பிளுமியா
- primula polyantha => பிரிமுலா பாலியந்தா
- primula elatior => பிரிமுலா எலேட்டியர்
- primula auricula => பிரிமுலா ஆரிகுலா
- primula => பிரிமுலா
- primrose path => ப்ரிம்ரோஸ் பாதை
- primrose league => ப்ரிம்ரோஸ் லீக்
- primum mobile => பிரைமம் மொபிலிஸ்
- primus => பிரைமஸ்
- primus stove => ப்ரைமஸ் அடுப்பு
- prince => இளவரசன்
- prince albert => பிரின்ஸ் ஆல்பர்ட்
- prince albert yew => இளவரசர் ஆல்பர்ட் யூ
- prince albert's yew => பிரின்ஸ் ஆல்பர்ட்ஸ் யூ
- prince charming => இளவரசர் சாமர்த்திய
- prince consort => இளவரசர் துணை
- prince edward => இளவரசர் எட்வர்ட்
Definitions and Meaning of primulales in English
primulales (n)
Primulaceae; Theophrastaceae; Myrsinaceae; and (in some classifications) Plumbaginaceae
FAQs About the word primulales
ப்ரிமுலேசியே
Primulaceae; Theophrastaceae; Myrsinaceae; and (in some classifications) Plumbaginaceae
No synonyms found.
No antonyms found.
primulaceae => பிரிமுலேசி, primula vulgaris => ப்ரிமுலா வல்கேரிஸ், primula veris => ப்ரிமுலா வெரிஸ், primula sinensis => சீனப் பிளுமியா, primula polyantha => பிரிமுலா பாலியந்தா,