Gujarati Meaning of prairie golden aster
પ્રેરી ગોલ્ડન એસ્ટર
Other Gujarati words related to પ્રેરી ગોલ્ડન એસ્ટર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prairie golden aster
- prairie gentian => પ્રેરી જન્ટીયન
- prairie fox => પ્રેરી ફોક્સ
- prairie fowl => પ્રેરી ફાઉલ
- prairie fire => પ્રેરી ફાયર
- prairie dog => પ્રેરી ડોગ
- prairie dock => પ્રેરી ડૉક
- prairie crab => പ്രેરી કાંકરા
- prairie cordgrass => પ્રેરી કોર્ડગ્રાસ
- prairie coneflower => પ્રેરી કોનફ્લાવર
- prairie chicken => પ્રેરી ચિકન
- prairie gourd => પ્રેયરી ગોર્ડ
- prairie gourd vine => પ્રેરી ગોર્ડ વેલ.
- prairie grass => પ્રેરી ઘાસ
- prairie grouse => પ્રેરી ગ્રાઉસ
- prairie lotus => પ્રેરી લોટસ
- prairie mallow => પ્રેરી મેલો
- prairie marmot => પ્રેરી માર્મોટ
- prairie mimosa => પ્રેરી મિમોસા
- prairie orchid => પ્રેરી ઓર્કિડ
- prairie rattler => પ્રેરી રેટલર
Definitions and Meaning of prairie golden aster in English
prairie golden aster (n)
hairy perennial with yellow flower heads in branched clusters; found almost everywhere in dry places from Canada to west central and western United States; sometimes placed in genus Chrysopsis
FAQs About the word prairie golden aster
પ્રેરી ગોલ્ડન એસ્ટર
hairy perennial with yellow flower heads in branched clusters; found almost everywhere in dry places from Canada to west central and western United States; some
No synonyms found.
No antonyms found.
prairie gentian => પ્રેરી જન્ટીયન, prairie fox => પ્રેરી ફોક્સ, prairie fowl => પ્રેરી ફાઉલ, prairie fire => પ્રેરી ફાયર, prairie dog => પ્રેરી ડોગ,