Gujarati Meaning of prairie mallow
પ્રેરી મેલો
Other Gujarati words related to પ્રેરી મેલો
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prairie mallow
- prairie lotus => પ્રેરી લોટસ
- prairie grouse => પ્રેરી ગ્રાઉસ
- prairie grass => પ્રેરી ઘાસ
- prairie gourd vine => પ્રેરી ગોર્ડ વેલ.
- prairie gourd => પ્રેયરી ગોર્ડ
- prairie golden aster => પ્રેરી ગોલ્ડન એસ્ટર
- prairie gentian => પ્રેરી જન્ટીયન
- prairie fox => પ્રેરી ફોક્સ
- prairie fowl => પ્રેરી ફાઉલ
- prairie fire => પ્રેરી ફાયર
- prairie marmot => પ્રેરી માર્મોટ
- prairie mimosa => પ્રેરી મિમોસા
- prairie orchid => પ્રેરી ઓર્કિડ
- prairie rattler => પ્રેરી રેટલર
- prairie rattlesnake => પ્રેરી રેટલસ્નેક
- prairie rocket => પ્રેરી રાકેટ
- prairie sage => પ્રેરી સેજ
- prairie sagewort => પ્રેરી સેજવોર્ટ
- prairie schooner => প্রেইরি શકું
- prairie smoke => પ્રેરી સ્મોક
Definitions and Meaning of prairie mallow in English
prairie mallow (n)
false mallow of western United States having racemose red flowers; sometimes placed in genus Malvastrum
FAQs About the word prairie mallow
પ્રેરી મેલો
false mallow of western United States having racemose red flowers; sometimes placed in genus Malvastrum
No synonyms found.
No antonyms found.
prairie lotus => પ્રેરી લોટસ, prairie grouse => પ્રેરી ગ્રાઉસ, prairie grass => પ્રેરી ઘાસ, prairie gourd vine => પ્રેરી ગોર્ડ વેલ., prairie gourd => પ્રેયરી ગોર્ડ,