Gujarati Meaning of prairie grass
પ્રેરી ઘાસ
Other Gujarati words related to પ્રેરી ઘાસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prairie grass
- prairie gourd vine => પ્રેરી ગોર્ડ વેલ.
- prairie gourd => પ્રેયરી ગોર્ડ
- prairie golden aster => પ્રેરી ગોલ્ડન એસ્ટર
- prairie gentian => પ્રેરી જન્ટીયન
- prairie fox => પ્રેરી ફોક્સ
- prairie fowl => પ્રેરી ફાઉલ
- prairie fire => પ્રેરી ફાયર
- prairie dog => પ્રેરી ડોગ
- prairie dock => પ્રેરી ડૉક
- prairie crab => പ്രેરી કાંકરા
- prairie grouse => પ્રેરી ગ્રાઉસ
- prairie lotus => પ્રેરી લોટસ
- prairie mallow => પ્રેરી મેલો
- prairie marmot => પ્રેરી માર્મોટ
- prairie mimosa => પ્રેરી મિમોસા
- prairie orchid => પ્રેરી ઓર્કિડ
- prairie rattler => પ્રેરી રેટલર
- prairie rattlesnake => પ્રેરી રેટલસ્નેક
- prairie rocket => પ્રેરી રાકેટ
- prairie sage => પ્રેરી સેજ
Definitions and Meaning of prairie grass in English
prairie grass (n)
handsome hardy North American grass with foliage turning pale bronze in autumn
FAQs About the word prairie grass
પ્રેરી ઘાસ
handsome hardy North American grass with foliage turning pale bronze in autumn
No synonyms found.
No antonyms found.
prairie gourd vine => પ્રેરી ગોર્ડ વેલ., prairie gourd => પ્રેયરી ગોર્ડ, prairie golden aster => પ્રેરી ગોલ્ડન એસ્ટર, prairie gentian => પ્રેરી જન્ટીયન, prairie fox => પ્રેરી ફોક્સ,