Gujarati Meaning of prairie dog
પ્રેરી ડોગ
Other Gujarati words related to પ્રેરી ડોગ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prairie dog
- prairie dock => પ્રેરી ડૉક
- prairie crab => പ്രેરી કાંકરા
- prairie cordgrass => પ્રેરી કોર્ડગ્રાસ
- prairie coneflower => પ્રેરી કોનફ્લાવર
- prairie chicken => પ્રેરી ચિકન
- prairie bird's-foot trefoil => પ્રેરી બર્ડસ-ફુટ ટ્રેફોઇલ
- prairie berry => પ્રેરી બેરી
- prairie aster => પ્રેરી એસ્ટર
- prairie => પ્રેરી
- prairial => પ્રેરીઅલ
- prairie fire => પ્રેરી ફાયર
- prairie fowl => પ્રેરી ફાઉલ
- prairie fox => પ્રેરી ફોક્સ
- prairie gentian => પ્રેરી જન્ટીયન
- prairie golden aster => પ્રેરી ગોલ્ડન એસ્ટર
- prairie gourd => પ્રેયરી ગોર્ડ
- prairie gourd vine => પ્રેરી ગોર્ડ વેલ.
- prairie grass => પ્રેરી ઘાસ
- prairie grouse => પ્રેરી ગ્રાઉસ
- prairie lotus => પ્રેરી લોટસ
Definitions and Meaning of prairie dog in English
prairie dog (n)
any of several rodents of North American prairies living in large complex burrows having a barking cry
FAQs About the word prairie dog
પ્રેરી ડોગ
any of several rodents of North American prairies living in large complex burrows having a barking cry
No synonyms found.
No antonyms found.
prairie dock => પ્રેરી ડૉક, prairie crab => പ്രેરી કાંકરા, prairie cordgrass => પ્રેરી કોર્ડગ્રાસ, prairie coneflower => પ્રેરી કોનફ્લાવર, prairie chicken => પ્રેરી ચિકન,