Gujarati Meaning of prairie sagewort
પ્રેરી સેજવોર્ટ
Other Gujarati words related to પ્રેરી સેજવોર્ટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prairie sagewort
- prairie sage => પ્રેરી સેજ
- prairie rocket => પ્રેરી રાકેટ
- prairie rattlesnake => પ્રેરી રેટલસ્નેક
- prairie rattler => પ્રેરી રેટલર
- prairie orchid => પ્રેરી ઓર્કિડ
- prairie mimosa => પ્રેરી મિમોસા
- prairie marmot => પ્રેરી માર્મોટ
- prairie mallow => પ્રેરી મેલો
- prairie lotus => પ્રેરી લોટસ
- prairie grouse => પ્રેરી ગ્રાઉસ
- prairie schooner => প্রেইরি શકું
- prairie smoke => પ્રેરી સ્મોક
- prairie soil => પ્રેરી માટી
- prairie star => પ્રેરીયા સ્ટાર
- prairie state => પ્રેરી રાજ્ય
- prairie sunflower => પ્રેરી સૂર્યમુખી
- prairie trefoil => પ્રેરી ટ્રેફોઈલ
- prairie trillium => પ્રેરી ટ્રિલિયમ
- prairie vole => પ્રેરી વોલ
- prairie wagon => પ્રેયરી વેગન
Definitions and Meaning of prairie sagewort in English
prairie sagewort (n)
silky-leaved aromatic perennial of dry northern parts of the northern hemisphere; has tawny florets
FAQs About the word prairie sagewort
પ્રેરી સેજવોર્ટ
silky-leaved aromatic perennial of dry northern parts of the northern hemisphere; has tawny florets
No synonyms found.
No antonyms found.
prairie sage => પ્રેરી સેજ, prairie rocket => પ્રેરી રાકેટ, prairie rattlesnake => પ્રેરી રેટલસ્નેક, prairie rattler => પ્રેરી રેટલર, prairie orchid => પ્રેરી ઓર્કિડ,