Tamil Meaning of prairie golden aster
பிரேரி கோல்டன் ஆஸ்டர்
Other Tamil words related to பிரேரி கோல்டன் ஆஸ்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of prairie golden aster
- prairie gentian => புல்வெளி ஜென்ஷியன்
- prairie fox => பிரயாரி நரி
- prairie fowl => ப்ரைய்ரி ஃப்வால்
- prairie fire => பிரைரி தீ
- prairie dog => பிரைரி நாய்
- prairie crab => பிரேரி நண்டு
- prairie cordgrass => பிரேரீ கோர்ட்கிராஸ்
- prairie coneflower => ப்ரையரி கோன்ஃப்ளவர்
- prairie chicken => புல்வெளி கோழி
- prairie bird's-foot trefoil => புல்வெளிக் குருவி-கால் ட்ரைஃபாயில்
- prairie gourd => பிரேரி கோர்டு
- prairie gourd vine => பிரேரி கோர்டு ஒயின்.
- prairie grass => பிரயரி புல்
- prairie grouse => பிரயரி க்ரவுஸ்
- prairie lotus => பிரேரி லோட்டஸ்
- prairie mallow => பிரேரி மல்லோ
- prairie marmot => ப்ரயேரி மர்மோட்
- prairie mimosa => பிரேரி மிமோசா
- prairie orchid => புல்வெளி ஆர்க்கிட்
- prairie rattler => பிரேரி ரேட்லர்
Definitions and Meaning of prairie golden aster in English
prairie golden aster (n)
hairy perennial with yellow flower heads in branched clusters; found almost everywhere in dry places from Canada to west central and western United States; sometimes placed in genus Chrysopsis
FAQs About the word prairie golden aster
பிரேரி கோல்டன் ஆஸ்டர்
hairy perennial with yellow flower heads in branched clusters; found almost everywhere in dry places from Canada to west central and western United States; some
No synonyms found.
No antonyms found.
prairie gentian => புல்வெளி ஜென்ஷியன், prairie fox => பிரயாரி நரி, prairie fowl => ப்ரைய்ரி ஃப்வால், prairie fire => பிரைரி தீ, prairie dog => பிரைரி நாய்,