Tamil Meaning of oliver ellsworth
ஆலிவர் எல்ஸ்வொர்த்
Other Tamil words related to ஆலிவர் எல்ஸ்வொர்த்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of oliver ellsworth
- oliver goldsmith => ஒலிவர் கோல்ட்ஸ்மித்
- oliver hardy => ஆலிவர் ஹார்டி
- oliver hazard perry => ஆலிவர் ஹசார்ட் பெர்ரி
- oliver heaviside => ஒலிவர் ஹெவிசைடு
- oliver stone => ஒலிவர் ஸ்டோன்
- oliver wendell holmes => ஆலிவர் வென்டெல் ஹோம்ஸ்
- oliver wendell holmes jr. => ஒலிவர் வெண்டல் ஹோம்ஸ் ஜூனியர்
- oliverian => ஒலிவிரியன்
- olive-sized => ஆலிவ்-அளவு
- olive-tree agaric => ஆலிவ் மரத்தின் அகரிக்
Definitions and Meaning of oliver ellsworth in English
oliver ellsworth (n)
United States jurist and the third chief justice of the United States Supreme Court (1745-1807)
FAQs About the word oliver ellsworth
ஆலிவர் எல்ஸ்வொர்த்
United States jurist and the third chief justice of the United States Supreme Court (1745-1807)
No synonyms found.
No antonyms found.
oliver cromwell => ஆலிவர் க்ரோம்வெல், oliver => ஒலிவர், olivenite => ஓலிவனைட், olive-like => ஆலிவ் போன்ற, olivelike => ஆலிவ் போன்றது,