Tamil Meaning of olivelike
ஆலிவ் போன்றது
Other Tamil words related to ஆலிவ் போன்றது
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of olivelike
- olive-like => ஆலிவ் போன்ற
- olivenite => ஓலிவனைட்
- oliver => ஒலிவர்
- oliver cromwell => ஆலிவர் க்ரோம்வெல்
- oliver ellsworth => ஆலிவர் எல்ஸ்வொர்த்
- oliver goldsmith => ஒலிவர் கோல்ட்ஸ்மித்
- oliver hardy => ஆலிவர் ஹார்டி
- oliver hazard perry => ஆலிவர் ஹசார்ட் பெர்ரி
- oliver heaviside => ஒலிவர் ஹெவிசைடு
- oliver stone => ஒலிவர் ஸ்டோன்
Definitions and Meaning of olivelike in English
olivelike (s)
resembling an olive
FAQs About the word olivelike
ஆலிவ் போன்றது
resembling an olive
No synonyms found.
No antonyms found.
olive-grey => ஆலிவ்-கிரே, olive-green => ஆலிவ்-பச்சை, olive-gray => ஒலிவ்-கிரே, olive-drab uniform => ஆலிவ்-டிராப் சீருடை, olive-drab => ஆலிவ்-டிராப்,