Tamil Meaning of oliver
ஒலிவர்
Other Tamil words related to ஒலிவர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of oliver
- oliver cromwell => ஆலிவர் க்ரோம்வெல்
- oliver ellsworth => ஆலிவர் எல்ஸ்வொர்த்
- oliver goldsmith => ஒலிவர் கோல்ட்ஸ்மித்
- oliver hardy => ஆலிவர் ஹார்டி
- oliver hazard perry => ஆலிவர் ஹசார்ட் பெர்ரி
- oliver heaviside => ஒலிவர் ஹெவிசைடு
- oliver stone => ஒலிவர் ஸ்டோன்
- oliver wendell holmes => ஆலிவர் வென்டெல் ஹோம்ஸ்
- oliver wendell holmes jr. => ஒலிவர் வெண்டல் ஹோம்ஸ் ஜூனியர்
- oliverian => ஒலிவிரியன்
Definitions and Meaning of oliver in English
oliver (n)
United States jazz musician who influenced the style of Louis Armstrong (1885-1938)
oliver (n.)
An olive grove.
An olive tree.
A small tilt hammer, worked by the foot.
FAQs About the word oliver
ஒலிவர்
United States jazz musician who influenced the style of Louis Armstrong (1885-1938)An olive grove., An olive tree., A small tilt hammer, worked by the foot.
No synonyms found.
No antonyms found.
olivenite => ஓலிவனைட், olive-like => ஆலிவ் போன்ற, olivelike => ஆலிவ் போன்றது, olive-grey => ஆலிவ்-கிரே, olive-green => ஆலிவ்-பச்சை,