Tamil Meaning of oliver cromwell
ஆலிவர் க்ரோம்வெல்
Other Tamil words related to ஆலிவர் க்ரோம்வெல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of oliver cromwell
- oliver ellsworth => ஆலிவர் எல்ஸ்வொர்த்
- oliver goldsmith => ஒலிவர் கோல்ட்ஸ்மித்
- oliver hardy => ஆலிவர் ஹார்டி
- oliver hazard perry => ஆலிவர் ஹசார்ட் பெர்ரி
- oliver heaviside => ஒலிவர் ஹெவிசைடு
- oliver stone => ஒலிவர் ஸ்டோன்
- oliver wendell holmes => ஆலிவர் வென்டெல் ஹோம்ஸ்
- oliver wendell holmes jr. => ஒலிவர் வெண்டல் ஹோம்ஸ் ஜூனியர்
- oliverian => ஒலிவிரியன்
- olive-sized => ஆலிவ்-அளவு
Definitions and Meaning of oliver cromwell in English
oliver cromwell (n)
English general and statesman who led the parliamentary army in the English Civil War (1599-1658)
FAQs About the word oliver cromwell
ஆலிவர் க்ரோம்வெல்
English general and statesman who led the parliamentary army in the English Civil War (1599-1658)
No synonyms found.
No antonyms found.
oliver => ஒலிவர், olivenite => ஓலிவனைட், olive-like => ஆலிவ் போன்ற, olivelike => ஆலிவ் போன்றது, olive-grey => ஆலிவ்-கிரே,