Tamil Meaning of olive-tree agaric
ஆலிவ் மரத்தின் அகரிக்
Other Tamil words related to ஆலிவ் மரத்தின் அகரிக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of olive-tree agaric
- olive-sized => ஆலிவ்-அளவு
- oliverian => ஒலிவிரியன்
- oliver wendell holmes jr. => ஒலிவர் வெண்டல் ஹோம்ஸ் ஜூனியர்
- oliver wendell holmes => ஆலிவர் வென்டெல் ஹோம்ஸ்
- oliver stone => ஒலிவர் ஸ்டோன்
- oliver heaviside => ஒலிவர் ஹெவிசைடு
- oliver hazard perry => ஆலிவர் ஹசார்ட் பெர்ரி
- oliver hardy => ஆலிவர் ஹார்டி
- oliver goldsmith => ஒலிவர் கோல்ட்ஸ்மித்
- oliver ellsworth => ஆலிவர் எல்ஸ்வொர்த்
Definitions and Meaning of olive-tree agaric in English
olive-tree agaric (n)
red luminescent mushroom of Europe
FAQs About the word olive-tree agaric
ஆலிவ் மரத்தின் அகரிக்
red luminescent mushroom of Europe
No synonyms found.
No antonyms found.
olive-sized => ஆலிவ்-அளவு, oliverian => ஒலிவிரியன், oliver wendell holmes jr. => ஒலிவர் வெண்டல் ஹோம்ஸ் ஜூனியர், oliver wendell holmes => ஆலிவர் வென்டெல் ஹோம்ஸ், oliver stone => ஒலிவர் ஸ்டோன்,