Tamil Meaning of maximum and minimum thermometer
அதிகபட்ச மற்றும் குறைந்தபட்ச வெப்பமானி
Other Tamil words related to அதிகபட்ச மற்றும் குறைந்தபட்ச வெப்பமானி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of maximum and minimum thermometer
- maximum => அதிகபட்ச
- maximizing => அதிகபட்சமாக்குதல்
- maximize => அதிகபட்சமாக்கு
- maximization => அதிகப்படியாக்குதல்
- maximising => அதிகபட்சமாக்குதல்
- maximise => பெருக்கி
- maximisation => அதிகரிப்பு
- maximilien paul emile littre => மாக்சிமிலியன் பால் எமில் லிட்ரே
- maximilian's sunflower => மாக்சிமிலியனின் சூரியகாந்தி
- maximilian => மேக்சிமிலியன்
- maxmilien de bethune => மேக்ஸிமிலியன் டி பெத்தூன்
- maxmillien marie isidore de robespierre => மாக்சிமிலியன் மேரி ஐசிடோர் டி ரோபெஸ்பியர்
- maxostoma => மாக்சோஸ்டோமா
- maxwell => மேக்ஸ்வெல்
- maxwell anderson => மாக்ஸ்வெல் ஆண்டர்சன்
- maxwell-boltzmann distribution law => மாக்ஸ்வெல்-போல்ட்ஸ்மேன் விநியோகச் சட்டம்
- maxwell's demon => மேக்ஸ்வெல்லின் பேய்
- maxwell's equations => மாக்ஸ்வெல் சமன்பாடுகள்
- maxzide => மாக்ஸிடைட்
- may => ஆகலாம்
Definitions and Meaning of maximum and minimum thermometer in English
maximum and minimum thermometer (n)
thermometer that records the highest and lowest temperatures reached during a period of time
FAQs About the word maximum and minimum thermometer
அதிகபட்ச மற்றும் குறைந்தபட்ச வெப்பமானி
thermometer that records the highest and lowest temperatures reached during a period of time
No synonyms found.
No antonyms found.
maximum => அதிகபட்ச, maximizing => அதிகபட்சமாக்குதல், maximize => அதிகபட்சமாக்கு, maximization => அதிகப்படியாக்குதல், maximising => அதிகபட்சமாக்குதல்,