Tamil Meaning of maximization
அதிகப்படியாக்குதல்
Other Tamil words related to அதிகப்படியாக்குதல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of maximization
- maximising => அதிகபட்சமாக்குதல்
- maximise => பெருக்கி
- maximisation => அதிகரிப்பு
- maximilien paul emile littre => மாக்சிமிலியன் பால் எமில் லிட்ரே
- maximilian's sunflower => மாக்சிமிலியனின் சூரியகாந்தி
- maximilian => மேக்சிமிலியன்
- maximian => மேக்சிமியன்
- maximation => மிகுதல்
- maximally => அதிகபட்சமாக
- maximal => அதிகபட்ச
- maximize => அதிகபட்சமாக்கு
- maximizing => அதிகபட்சமாக்குதல்
- maximum => அதிகபட்ச
- maximum and minimum thermometer => அதிகபட்ச மற்றும் குறைந்தபட்ச வெப்பமானி
- maxmilien de bethune => மேக்ஸிமிலியன் டி பெத்தூன்
- maxmillien marie isidore de robespierre => மாக்சிமிலியன் மேரி ஐசிடோர் டி ரோபெஸ்பியர்
- maxostoma => மாக்சோஸ்டோமா
- maxwell => மேக்ஸ்வெல்
- maxwell anderson => மாக்ஸ்வெல் ஆண்டர்சன்
- maxwell-boltzmann distribution law => மாக்ஸ்வெல்-போல்ட்ஸ்மேன் விநியோகச் சட்டம்
Definitions and Meaning of maximization in English
maximization (n)
the mathematical process of finding the maximum value of a function
the act of raising to the highest possible point or condition or position
maximization (n.)
The act or process of increasing to the highest degree.
FAQs About the word maximization
அதிகப்படியாக்குதல்
the mathematical process of finding the maximum value of a function, the act of raising to the highest possible point or condition or positionThe act or process
No synonyms found.
No antonyms found.
maximising => அதிகபட்சமாக்குதல், maximise => பெருக்கி, maximisation => அதிகரிப்பு, maximilien paul emile littre => மாக்சிமிலியன் பால் எமில் லிட்ரே, maximilian's sunflower => மாக்சிமிலியனின் சூரியகாந்தி,