Tamil Meaning of max ernst
மேக்ஸ் எர்ன்ஸ்ட்
Other Tamil words related to மேக்ஸ் எர்ன்ஸ்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of max ernst
- max ferdinand perutz => மேக்ஸ் ஃபெர்டினான்ட் பெரூட்ஸ்
- max karl ernst ludwig planck => மாக்ஸ் கார்ல் ஏர்னஸ்ட் லூட்விக் பிளாங்க்
- max muller => மாக்ஸ் மில்லர்
- max out => முழுமையாகப் பயன்படுத்து
- max perutz => மாக்ஸ் பெருட்ஸ்
- max planck => மேக்ஸ் பிளாங்க்
- max weber => மேக்ஸ் வெபர்
- maxfield frederick parrish => மேக்ஸ்பீல்ட் ஃப்ரெட்ரிக் பேரிஷ்
- maxfield parrish => மாக்ஸ்ஃபீல்ட் பேரிஷ்
- maxi => மிடி
Definitions and Meaning of max ernst in English
max ernst (n)
painter (born in Germany, resident of France and the United States) who was a cofounder of dadaism; developed the technique of collage (1891-1976)
FAQs About the word max ernst
மேக்ஸ் எர்ன்ஸ்ட்
painter (born in Germany, resident of France and the United States) who was a cofounder of dadaism; developed the technique of collage (1891-1976)
No synonyms found.
No antonyms found.
max delbruck => மேக்ஸ் டெல்பிரக், max bruch => மாக்ஸ் புருச், max born => மேக்ஸ் போர்ன், max beerbohm => மாக்ஸ் பீர்போம், max => அதிகபட்ச,