Tamil Meaning of mawseed
மவுஸீட்
Other Tamil words related to மவுஸீட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mawseed
- mawworm => மாவுர்ம்
- max => அதிகபட்ச
- max beerbohm => மாக்ஸ் பீர்போம்
- max born => மேக்ஸ் போர்ன்
- max bruch => மாக்ஸ் புருச்
- max delbruck => மேக்ஸ் டெல்பிரக்
- max ernst => மேக்ஸ் எர்ன்ஸ்ட்
- max ferdinand perutz => மேக்ஸ் ஃபெர்டினான்ட் பெரூட்ஸ்
- max karl ernst ludwig planck => மாக்ஸ் கார்ல் ஏர்னஸ்ட் லூட்விக் பிளாங்க்
- max muller => மாக்ஸ் மில்லர்
Definitions and Meaning of mawseed in English
mawseed (n.)
The seed of the opium poppy.
FAQs About the word mawseed
மவுஸீட்
The seed of the opium poppy.
No synonyms found.
No antonyms found.
mawmish => மாம்ஷ், mawmetry => சிலை வழிபாடு, mawmet => சிலை, mawlamyine => மவுலமின், mawky => மௌக்கி,