Tamil Meaning of max bruch
மாக்ஸ் புருச்
Other Tamil words related to மாக்ஸ் புருச்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of max bruch
- max delbruck => மேக்ஸ் டெல்பிரக்
- max ernst => மேக்ஸ் எர்ன்ஸ்ட்
- max ferdinand perutz => மேக்ஸ் ஃபெர்டினான்ட் பெரூட்ஸ்
- max karl ernst ludwig planck => மாக்ஸ் கார்ல் ஏர்னஸ்ட் லூட்விக் பிளாங்க்
- max muller => மாக்ஸ் மில்லர்
- max out => முழுமையாகப் பயன்படுத்து
- max perutz => மாக்ஸ் பெருட்ஸ்
- max planck => மேக்ஸ் பிளாங்க்
- max weber => மேக்ஸ் வெபர்
- maxfield frederick parrish => மேக்ஸ்பீல்ட் ஃப்ரெட்ரிக் பேரிஷ்
Definitions and Meaning of max bruch in English
max bruch (n)
German composer (1838-1920)
FAQs About the word max bruch
மாக்ஸ் புருச்
German composer (1838-1920)
No synonyms found.
No antonyms found.
max born => மேக்ஸ் போர்ன், max beerbohm => மாக்ஸ் பீர்போம், max => அதிகபட்ச, mawworm => மாவுர்ம், mawseed => மவுஸீட்,