Tamil Meaning of max planck
மேக்ஸ் பிளாங்க்
Other Tamil words related to மேக்ஸ் பிளாங்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of max planck
- max perutz => மாக்ஸ் பெருட்ஸ்
- max out => முழுமையாகப் பயன்படுத்து
- max muller => மாக்ஸ் மில்லர்
- max karl ernst ludwig planck => மாக்ஸ் கார்ல் ஏர்னஸ்ட் லூட்விக் பிளாங்க்
- max ferdinand perutz => மேக்ஸ் ஃபெர்டினான்ட் பெரூட்ஸ்
- max ernst => மேக்ஸ் எர்ன்ஸ்ட்
- max delbruck => மேக்ஸ் டெல்பிரக்
- max bruch => மாக்ஸ் புருச்
- max born => மேக்ஸ் போர்ன்
- max beerbohm => மாக்ஸ் பீர்போம்
Definitions and Meaning of max planck in English
max planck (n)
German physicist whose explanation of blackbody radiation in the context of quantized energy emissions initiated quantum theory (1858-1947)
FAQs About the word max planck
மேக்ஸ் பிளாங்க்
German physicist whose explanation of blackbody radiation in the context of quantized energy emissions initiated quantum theory (1858-1947)
No synonyms found.
No antonyms found.
max perutz => மாக்ஸ் பெருட்ஸ், max out => முழுமையாகப் பயன்படுத்து, max muller => மாக்ஸ் மில்லர், max karl ernst ludwig planck => மாக்ஸ் கார்ல் ஏர்னஸ்ட் லூட்விக் பிளாங்க், max ferdinand perutz => மேக்ஸ் ஃபெர்டினான்ட் பெரூட்ஸ்,