Tamil Meaning of maxfield frederick parrish
மேக்ஸ்பீல்ட் ஃப்ரெட்ரிக் பேரிஷ்
Other Tamil words related to மேக்ஸ்பீல்ட் ஃப்ரெட்ரிக் பேரிஷ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of maxfield frederick parrish
- max weber => மேக்ஸ் வெபர்
- max planck => மேக்ஸ் பிளாங்க்
- max perutz => மாக்ஸ் பெருட்ஸ்
- max out => முழுமையாகப் பயன்படுத்து
- max muller => மாக்ஸ் மில்லர்
- max karl ernst ludwig planck => மாக்ஸ் கார்ல் ஏர்னஸ்ட் லூட்விக் பிளாங்க்
- max ferdinand perutz => மேக்ஸ் ஃபெர்டினான்ட் பெரூட்ஸ்
- max ernst => மேக்ஸ் எர்ன்ஸ்ட்
- max delbruck => மேக்ஸ் டெல்பிரக்
- max bruch => மாக்ஸ் புருச்
Definitions and Meaning of maxfield frederick parrish in English
maxfield frederick parrish (n)
United States painter (1870-1966)
FAQs About the word maxfield frederick parrish
மேக்ஸ்பீல்ட் ஃப்ரெட்ரிக் பேரிஷ்
United States painter (1870-1966)
No synonyms found.
No antonyms found.
max weber => மேக்ஸ் வெபர், max planck => மேக்ஸ் பிளாங்க், max perutz => மாக்ஸ் பெருட்ஸ், max out => முழுமையாகப் பயன்படுத்து, max muller => மாக்ஸ் மில்லர்,