Tamil Meaning of mary augusta arnold ward
மேரி ஆகஸ்டா ஆர்னோல்ட் வார்டு
Other Tamil words related to மேரி ஆகஸ்டா ஆர்னோல்ட் வார்டு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mary augusta arnold ward
- mary baker eddy => மேரி பேக்கர் எடி
- mary douglas leakey => மேரி டக்ளஸ் லீக்கி
- mary flannery o'connor => மேரி ஃப்ளானரி ஓ'கொன்னர்
- mary godwin wollstonecraft shelley => மேரி கோட்வின் வுல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட் ஷெல்லி
- mary harris jones => மேரி ஹாரிஸ் ஜோன்ஸ்
- mary i => மேரி I
- mary ii => மேரி II
- mary jane => மேரி ஜேன்
- mary leakey => மேரி லீக்கி
- mary leontyne price => மேரி லியோன்டைன் பிரைஸ்
Definitions and Meaning of mary augusta arnold ward in English
mary augusta arnold ward (n)
English writer of novels who was an active opponent of the women's suffrage movement (1851-1920)
FAQs About the word mary augusta arnold ward
மேரி ஆகஸ்டா ஆர்னோல்ட் வார்டு
English writer of novels who was an active opponent of the women's suffrage movement (1851-1920)
No synonyms found.
No antonyms found.
mary ann evans => மேரி ஆன் எவன்ஸ், mary => மேரி, marxist-leninist => மார்க்சிஸ்ட்-லெனினிஸ்ட், marxist => மார்க்சியவாதி, marxism-leninism => மார்க்சியம்-லெனினியம்,