Tamil Meaning of marxist-leninist
மார்க்சிஸ்ட்-லெனினிஸ்ட்
Other Tamil words related to மார்க்சிஸ்ட்-லெனினிஸ்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of marxist-leninist
- mary => மேரி
- mary ann evans => மேரி ஆன் எவன்ஸ்
- mary augusta arnold ward => மேரி ஆகஸ்டா ஆர்னோல்ட் வார்டு
- mary baker eddy => மேரி பேக்கர் எடி
- mary douglas leakey => மேரி டக்ளஸ் லீக்கி
- mary flannery o'connor => மேரி ஃப்ளானரி ஓ'கொன்னர்
- mary godwin wollstonecraft shelley => மேரி கோட்வின் வுல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட் ஷெல்லி
- mary harris jones => மேரி ஹாரிஸ் ஜோன்ஸ்
- mary i => மேரி I
- mary ii => மேரி II
Definitions and Meaning of marxist-leninist in English
marxist-leninist (a)
following the ideas of Marx expanded to include those of Lenin
FAQs About the word marxist-leninist
மார்க்சிஸ்ட்-லெனினிஸ்ட்
following the ideas of Marx expanded to include those of Lenin
No synonyms found.
No antonyms found.
marxist => மார்க்சியவாதி, marxism-leninism => மார்க்சியம்-லெனினியம், marxism => மார்க்சியம், marx brothers => மார்க்ஸ் சகோதரர்கள், marx => மார்க்ஸ்,