Tamil Meaning of mary harris jones
மேரி ஹாரிஸ் ஜோன்ஸ்
Other Tamil words related to மேரி ஹாரிஸ் ஜோன்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mary harris jones
- mary godwin wollstonecraft shelley => மேரி கோட்வின் வுல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட் ஷெல்லி
- mary flannery o'connor => மேரி ஃப்ளானரி ஓ'கொன்னர்
- mary douglas leakey => மேரி டக்ளஸ் லீக்கி
- mary baker eddy => மேரி பேக்கர் எடி
- mary augusta arnold ward => மேரி ஆகஸ்டா ஆர்னோல்ட் வார்டு
- mary ann evans => மேரி ஆன் எவன்ஸ்
- mary => மேரி
- marxist-leninist => மார்க்சிஸ்ட்-லெனினிஸ்ட்
- marxist => மார்க்சியவாதி
- marxism-leninism => மார்க்சியம்-லெனினியம்
- mary i => மேரி I
- mary ii => மேரி II
- mary jane => மேரி ஜேன்
- mary leakey => மேரி லீக்கி
- mary leontyne price => மேரி லியோன்டைன் பிரைஸ்
- mary ludwig hays mccauley => மேரி லுட்விக் ஹேஸ் மெக்டௌலி
- mary magdalen => மேரி மக்டலேனா
- mary magdalene => மேரி மகதலா
- mary mallon => மேரி மாலன்
- mary martin => மேரி மார்ட்டின்
Definitions and Meaning of mary harris jones in English
mary harris jones (n)
United States labor leader (born in Ireland) who helped to found the Industrial Workers of the World (1830-1930)
FAQs About the word mary harris jones
மேரி ஹாரிஸ் ஜோன்ஸ்
United States labor leader (born in Ireland) who helped to found the Industrial Workers of the World (1830-1930)
No synonyms found.
No antonyms found.
mary godwin wollstonecraft shelley => மேரி கோட்வின் வுல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட் ஷெல்லி, mary flannery o'connor => மேரி ஃப்ளானரி ஓ'கொன்னர், mary douglas leakey => மேரி டக்ளஸ் லீக்கி, mary baker eddy => மேரி பேக்கர் எடி, mary augusta arnold ward => மேரி ஆகஸ்டா ஆர்னோல்ட் வார்டு,