Tamil Meaning of mary ann evans
மேரி ஆன் எவன்ஸ்
Other Tamil words related to மேரி ஆன் எவன்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mary ann evans
- mary augusta arnold ward => மேரி ஆகஸ்டா ஆர்னோல்ட் வார்டு
- mary baker eddy => மேரி பேக்கர் எடி
- mary douglas leakey => மேரி டக்ளஸ் லீக்கி
- mary flannery o'connor => மேரி ஃப்ளானரி ஓ'கொன்னர்
- mary godwin wollstonecraft shelley => மேரி கோட்வின் வுல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட் ஷெல்லி
- mary harris jones => மேரி ஹாரிஸ் ஜோன்ஸ்
- mary i => மேரி I
- mary ii => மேரி II
- mary jane => மேரி ஜேன்
- mary leakey => மேரி லீக்கி
Definitions and Meaning of mary ann evans in English
mary ann evans (n)
British writer of novels characterized by realistic analysis of provincial Victorian society (1819-1880)
FAQs About the word mary ann evans
மேரி ஆன் எவன்ஸ்
British writer of novels characterized by realistic analysis of provincial Victorian society (1819-1880)
No synonyms found.
No antonyms found.
mary => மேரி, marxist-leninist => மார்க்சிஸ்ட்-லெனினிஸ்ட், marxist => மார்க்சியவாதி, marxism-leninism => மார்க்சியம்-லெனினியம், marxism => மார்க்சியம்,