Tamil Meaning of marxism
மார்க்சியம்
Other Tamil words related to மார்க்சியம்
Nearest Words of marxism
- marxism-leninism => மார்க்சியம்-லெனினியம்
- marxist => மார்க்சியவாதி
- marxist-leninist => மார்க்சிஸ்ட்-லெனினிஸ்ட்
- mary => மேரி
- mary ann evans => மேரி ஆன் எவன்ஸ்
- mary augusta arnold ward => மேரி ஆகஸ்டா ஆர்னோல்ட் வார்டு
- mary baker eddy => மேரி பேக்கர் எடி
- mary douglas leakey => மேரி டக்ளஸ் லீக்கி
- mary flannery o'connor => மேரி ஃப்ளானரி ஓ'கொன்னர்
- mary godwin wollstonecraft shelley => மேரி கோட்வின் வுல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட் ஷெல்லி
Definitions and Meaning of marxism in English
marxism (n)
the economic and political theories of Karl Marx and Friedrich Engels that hold that human actions and institutions are economically determined and that class struggle is needed to create historical change and that capitalism will ultimately be superseded by communism
FAQs About the word marxism
மார்க்சியம்
the economic and political theories of Karl Marx and Friedrich Engels that hold that human actions and institutions are economically determined and that class s
போல்ஷிவிசம்,கூட்டுநிலை,கம்யூனிசம்,லெனினிசம்,சுதந்திரவாதம்,சோவியத்யூனியன்,ஸ்டாலினிசம்,பாசிசம்,இடதுசாரி,நாசிசம்
ஜனநாயகம்,சுதந்திரம்,சுயநிர்ணயம்,தன்னாட்சி,சுயாட்சி,தன்னாட்சி,சுயாட்சி,இறையாண்மை,இறையாண்மை
marx brothers => மார்க்ஸ் சகோதரர்கள், marx => மார்க்ஸ், marvin neil simon => மார்வின் நீல் சைமன், marver => மர்வர், marvelousness => அற்புதம்,