Gujarati Meaning of james garfield
જેમ્સ ગારફિલ્ડ
Other Gujarati words related to જેમ્સ ગારફિલ્ડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james garfield
- james franck => જેમ્સ ફ્રેંક
- james francis thorpe => જેમ્સ ફ્રાન્સિસ થીર્પ
- james fenimore cooper => જેમ્સ ફેનિમોર કૂપર
- james edmund scripps => જેમ્સ એડમંડ સ્ક્રિપ્સ
- james earl carter => જેમ્સ એર્લ કાર્ટર
- james dewey watson => જૅમ્સ ડીયુઇ વોટસન
- james dean => જેમ્સ ડીન
- james crichton => જેમ્સ ક્રિચટન
- james cook => જેમ્સ કૂક
- james cleveland owens => જેમ્સ ક્લિવલેન્ડ ઓવેન્સ
- james george frazer => જેમ્સ જ્યોર્જ ફ્રેઝર
- james grover thurber => જેમ્સ ગ્રોવર થર્બર
- james hargreaves => જેમ્સ હાર્ગ્રીવ્સ
- james harold doolittle => જેમ્સ હેરોલ્ડ ડુલિટલ
- james harvey robinson => જેમ્સ હાર્વે રોબિન્સન
- james henry leigh hunt => જેમ્સ હેન્રી લેઈ હન્ટ
- james hogg => જમ્સ હોગ
- james howard meredith => જેમ્સ હોવર્ડ મેરેડિથ
- james hutton => જેમ્સ હટન
- james i => જેમ્સ I
Definitions and Meaning of james garfield in English
james garfield (n)
20th President of the United States; assassinated by a frustrated office-seeker (1831-1881)
FAQs About the word james garfield
જેમ્સ ગારફિલ્ડ
20th President of the United States; assassinated by a frustrated office-seeker (1831-1881)
No synonyms found.
No antonyms found.
james franck => જેમ્સ ફ્રેંક, james francis thorpe => જેમ્સ ફ્રાન્સિસ થીર્પ, james fenimore cooper => જેમ્સ ફેનિમોર કૂપર, james edmund scripps => જેમ્સ એડમંડ સ્ક્રિપ્સ, james earl carter => જેમ્સ એર્લ કાર્ટર,