Gujarati Meaning of james franck
જેમ્સ ફ્રેંક
Other Gujarati words related to જેમ્સ ફ્રેંક
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james franck
- james francis thorpe => જેમ્સ ફ્રાન્સિસ થીર્પ
- james fenimore cooper => જેમ્સ ફેનિમોર કૂપર
- james edmund scripps => જેમ્સ એડમંડ સ્ક્રિપ્સ
- james earl carter => જેમ્સ એર્લ કાર્ટર
- james dewey watson => જૅમ્સ ડીયુઇ વોટસન
- james dean => જેમ્સ ડીન
- james crichton => જેમ્સ ક્રિચટન
- james cook => જેમ્સ કૂક
- james cleveland owens => જેમ્સ ક્લિવલેન્ડ ઓવેન્સ
- james clerk maxwell => જેમ્સ ક્લાર્ક મેક્સવેલ
- james garfield => જેમ્સ ગારફિલ્ડ
- james george frazer => જેમ્સ જ્યોર્જ ફ્રેઝર
- james grover thurber => જેમ્સ ગ્રોવર થર્બર
- james hargreaves => જેમ્સ હાર્ગ્રીવ્સ
- james harold doolittle => જેમ્સ હેરોલ્ડ ડુલિટલ
- james harvey robinson => જેમ્સ હાર્વે રોબિન્સન
- james henry leigh hunt => જેમ્સ હેન્રી લેઈ હન્ટ
- james hogg => જમ્સ હોગ
- james howard meredith => જેમ્સ હોવર્ડ મેરેડિથ
- james hutton => જેમ્સ હટન
Definitions and Meaning of james franck in English
james franck (n)
United States physicist (born in Germany) who with Gustav Hertz performed an electron scattering experiment that proved the existence of the stationary energy states postulated by Niels Bohr (1882-1964)
FAQs About the word james franck
જેમ્સ ફ્રેંક
United States physicist (born in Germany) who with Gustav Hertz performed an electron scattering experiment that proved the existence of the stationary energy s
No synonyms found.
No antonyms found.
james francis thorpe => જેમ્સ ફ્રાન્સિસ થીર્પ, james fenimore cooper => જેમ્સ ફેનિમોર કૂપર, james edmund scripps => જેમ્સ એડમંડ સ્ક્રિપ્સ, james earl carter => જેમ્સ એર્લ કાર્ટર, james dewey watson => જૅમ્સ ડીયુઇ વોટસન,