Tamil Meaning of jacques etienne montgolfier
ஜாக்ஸ் எட்டியன் மொன்ட்கொல்பியர்
Other Tamil words related to ஜாக்ஸ் எட்டியன் மொன்ட்கொல்பியர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jacques etienne montgolfier
- jacques derrida => ஜாக் டெரிடா
- jacques costeau => ஜாக்ஸ் கோஸ்டவு
- jacques charles => ஜாக்குவெஸ் சார்லஸ்
- jacques cartier => ஜாக்வெஸ் கார்ட்டியர்
- jacques bernoulli => ஜாக்ஸ் பெர்னோலி
- jacques anatole francois thibault => ஜாக்குஸ் அனடோலே பிராங்கோயிஸ் திபால்ட்
- jacques alexandre cesar charles => ஜாக்குவெஸ் அலெக்ஸாண்ட்ரே செசார் சார்லஸ்
- jacquerie => ஜாக்கரீ
- jacqueminot => ஜாக்குமின்னோட்
- jacquemier's sign => ஜாக்குயிமியரின் அறிகுறி
- jacques francois antoine ibert => ஜேக்ஸ் பிராங்கோயிஸ் ஆன்டோயின் ஐபர்ட்
- jacques francois fromental elie halevy => ஜாக் பிரான்சோயிஸ் ஃப்ரோமெண்டல் எலி ஹேலெவி
- jacques germain soufflot => ஜாக்குஸ் ஜெர்மைன் சோஃப்லோட்
- jacques lipchitz => ஜேக் லிப்சிட்ஸ்
- jacques loeb => ஜாக்குவெஸ் லோப்
- jacques louis david => ஜாக்ஸ் லூயிஸ் டேவிட்
- jacques lucien monod => ஜாக் லூசியன் மோனோட்
- jacques marquette => ஜாக்ஸ் மார்க்வெட்
- jacques monod => ஜாக்ஸ் மோனாட்
- jacques offenbach => ஜாக் ஓஃபென்பாச்
Definitions and Meaning of jacques etienne montgolfier in English
jacques etienne montgolfier (n)
French inventor who (with his brother Josef Michel Montgolfier) pioneered hot-air ballooning (1745-1799)
FAQs About the word jacques etienne montgolfier
ஜாக்ஸ் எட்டியன் மொன்ட்கொல்பியர்
French inventor who (with his brother Josef Michel Montgolfier) pioneered hot-air ballooning (1745-1799)
No synonyms found.
No antonyms found.
jacques derrida => ஜாக் டெரிடா, jacques costeau => ஜாக்ஸ் கோஸ்டவு, jacques charles => ஜாக்குவெஸ் சார்லஸ், jacques cartier => ஜாக்வெஸ் கார்ட்டியர், jacques bernoulli => ஜாக்ஸ் பெர்னோலி,