Tamil Meaning of jacques bernoulli
ஜாக்ஸ் பெர்னோலி
Other Tamil words related to ஜாக்ஸ் பெர்னோலி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jacques bernoulli
- jacques anatole francois thibault => ஜாக்குஸ் அனடோலே பிராங்கோயிஸ் திபால்ட்
- jacques alexandre cesar charles => ஜாக்குவெஸ் அலெக்ஸாண்ட்ரே செசார் சார்லஸ்
- jacquerie => ஜாக்கரீ
- jacqueminot => ஜாக்குமின்னோட்
- jacquemier's sign => ஜாக்குயிமியரின் அறிகுறி
- jacqueline cochran => ஜாக்குலின் கோச்ரான்
- jacquard loom => ஜாக்கார்ட் தறி
- jacquard => ஜாக்குவார்டு
- jaconet => ஜாக்கோனட்
- jacobuses => ஜேக்கப்பஸ்
- jacques cartier => ஜாக்வெஸ் கார்ட்டியர்
- jacques charles => ஜாக்குவெஸ் சார்லஸ்
- jacques costeau => ஜாக்ஸ் கோஸ்டவு
- jacques derrida => ஜாக் டெரிடா
- jacques etienne montgolfier => ஜாக்ஸ் எட்டியன் மொன்ட்கொல்பியர்
- jacques francois antoine ibert => ஜேக்ஸ் பிராங்கோயிஸ் ஆன்டோயின் ஐபர்ட்
- jacques francois fromental elie halevy => ஜாக் பிரான்சோயிஸ் ஃப்ரோமெண்டல் எலி ஹேலெவி
- jacques germain soufflot => ஜாக்குஸ் ஜெர்மைன் சோஃப்லோட்
- jacques lipchitz => ஜேக் லிப்சிட்ஸ்
- jacques loeb => ஜாக்குவெஸ் லோப்
Definitions and Meaning of jacques bernoulli in English
jacques bernoulli (n)
Swiss mathematician (1654-1705)
FAQs About the word jacques bernoulli
ஜாக்ஸ் பெர்னோலி
Swiss mathematician (1654-1705)
No synonyms found.
No antonyms found.
jacques anatole francois thibault => ஜாக்குஸ் அனடோலே பிராங்கோயிஸ் திபால்ட், jacques alexandre cesar charles => ஜாக்குவெஸ் அலெக்ஸாண்ட்ரே செசார் சார்லஸ், jacquerie => ஜாக்கரீ, jacqueminot => ஜாக்குமின்னோட், jacquemier's sign => ஜாக்குயிமியரின் அறிகுறி,