Tamil Meaning of jacques monod
ஜாக்ஸ் மோனாட்
Other Tamil words related to ஜாக்ஸ் மோனாட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jacques monod
- jacques marquette => ஜாக்ஸ் மார்க்வெட்
- jacques lucien monod => ஜாக் லூசியன் மோனோட்
- jacques louis david => ஜாக்ஸ் லூயிஸ் டேவிட்
- jacques loeb => ஜாக்குவெஸ் லோப்
- jacques lipchitz => ஜேக் லிப்சிட்ஸ்
- jacques germain soufflot => ஜாக்குஸ் ஜெர்மைன் சோஃப்லோட்
- jacques francois fromental elie halevy => ஜாக் பிரான்சோயிஸ் ஃப்ரோமெண்டல் எலி ஹேலெவி
- jacques francois antoine ibert => ஜேக்ஸ் பிராங்கோயிஸ் ஆன்டோயின் ஐபர்ட்
- jacques etienne montgolfier => ஜாக்ஸ் எட்டியன் மொன்ட்கொல்பியர்
- jacques derrida => ஜாக் டெரிடா
- jacques offenbach => ஜாக் ஓஃபென்பாச்
- jacques tati => ஜாக்ஸ் டாடி
- jacques tatischeff => ஜாக்குஸ் டேடிஷெஃப்
- jacques yves costeau => ஜாக் இவ்ஸ் கஸ்டியு
- jacquinia => ஜாக்வீனியா
- jacquinia keyensis => ஜாக்குவினியா கெயான்சென்சிஸ்
- jactancy => அகந்தை
- jactation => அதிர்ச்சி
- jactitate => அசைவுறுதல்
- jactitation => அலைக்கழிப்பு
Definitions and Meaning of jacques monod in English
jacques monod (n)
French biochemist who (with Francois Jacob) explained how genes are activated and suggested the existence of messenger RNA (1910-1976)
FAQs About the word jacques monod
ஜாக்ஸ் மோனாட்
French biochemist who (with Francois Jacob) explained how genes are activated and suggested the existence of messenger RNA (1910-1976)
No synonyms found.
No antonyms found.
jacques marquette => ஜாக்ஸ் மார்க்வெட், jacques lucien monod => ஜாக் லூசியன் மோனோட், jacques louis david => ஜாக்ஸ் லூயிஸ் டேவிட், jacques loeb => ஜாக்குவெஸ் லோப், jacques lipchitz => ஜேக் லிப்சிட்ஸ்,