Tamil Meaning of jacques offenbach
ஜாக் ஓஃபென்பாச்
Other Tamil words related to ஜாக் ஓஃபென்பாச்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jacques offenbach
- jacques monod => ஜாக்ஸ் மோனாட்
- jacques marquette => ஜாக்ஸ் மார்க்வெட்
- jacques lucien monod => ஜாக் லூசியன் மோனோட்
- jacques louis david => ஜாக்ஸ் லூயிஸ் டேவிட்
- jacques loeb => ஜாக்குவெஸ் லோப்
- jacques lipchitz => ஜேக் லிப்சிட்ஸ்
- jacques germain soufflot => ஜாக்குஸ் ஜெர்மைன் சோஃப்லோட்
- jacques francois fromental elie halevy => ஜாக் பிரான்சோயிஸ் ஃப்ரோமெண்டல் எலி ஹேலெவி
- jacques francois antoine ibert => ஜேக்ஸ் பிராங்கோயிஸ் ஆன்டோயின் ஐபர்ட்
- jacques etienne montgolfier => ஜாக்ஸ் எட்டியன் மொன்ட்கொல்பியர்
- jacques tati => ஜாக்ஸ் டாடி
- jacques tatischeff => ஜாக்குஸ் டேடிஷெஃப்
- jacques yves costeau => ஜாக் இவ்ஸ் கஸ்டியு
- jacquinia => ஜாக்வீனியா
- jacquinia keyensis => ஜாக்குவினியா கெயான்சென்சிஸ்
- jactancy => அகந்தை
- jactation => அதிர்ச்சி
- jactitate => அசைவுறுதல்
- jactitation => அலைக்கழிப்பு
- jaculable => jaculable
Definitions and Meaning of jacques offenbach in English
jacques offenbach (n)
French composer of many operettas and an opera (1819-1880)
FAQs About the word jacques offenbach
ஜாக் ஓஃபென்பாச்
French composer of many operettas and an opera (1819-1880)
No synonyms found.
No antonyms found.
jacques monod => ஜாக்ஸ் மோனாட், jacques marquette => ஜாக்ஸ் மார்க்வெட், jacques lucien monod => ஜாக் லூசியன் மோனோட், jacques louis david => ஜாக்ஸ் லூயிஸ் டேவிட், jacques loeb => ஜாக்குவெஸ் லோப்,