Tamil Meaning of jacques louis david
ஜாக்ஸ் லூயிஸ் டேவிட்
Other Tamil words related to ஜாக்ஸ் லூயிஸ் டேவிட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jacques louis david
- jacques loeb => ஜாக்குவெஸ் லோப்
- jacques lipchitz => ஜேக் லிப்சிட்ஸ்
- jacques germain soufflot => ஜாக்குஸ் ஜெர்மைன் சோஃப்லோட்
- jacques francois fromental elie halevy => ஜாக் பிரான்சோயிஸ் ஃப்ரோமெண்டல் எலி ஹேலெவி
- jacques francois antoine ibert => ஜேக்ஸ் பிராங்கோயிஸ் ஆன்டோயின் ஐபர்ட்
- jacques etienne montgolfier => ஜாக்ஸ் எட்டியன் மொன்ட்கொல்பியர்
- jacques derrida => ஜாக் டெரிடா
- jacques costeau => ஜாக்ஸ் கோஸ்டவு
- jacques charles => ஜாக்குவெஸ் சார்லஸ்
- jacques cartier => ஜாக்வெஸ் கார்ட்டியர்
- jacques lucien monod => ஜாக் லூசியன் மோனோட்
- jacques marquette => ஜாக்ஸ் மார்க்வெட்
- jacques monod => ஜாக்ஸ் மோனாட்
- jacques offenbach => ஜாக் ஓஃபென்பாச்
- jacques tati => ஜாக்ஸ் டாடி
- jacques tatischeff => ஜாக்குஸ் டேடிஷெஃப்
- jacques yves costeau => ஜாக் இவ்ஸ் கஸ்டியு
- jacquinia => ஜாக்வீனியா
- jacquinia keyensis => ஜாக்குவினியா கெயான்சென்சிஸ்
- jactancy => அகந்தை
Definitions and Meaning of jacques louis david in English
jacques louis david (n)
French neoclassical painter who actively supported the French Revolution (1748-1825)
FAQs About the word jacques louis david
ஜாக்ஸ் லூயிஸ் டேவிட்
French neoclassical painter who actively supported the French Revolution (1748-1825)
No synonyms found.
No antonyms found.
jacques loeb => ஜாக்குவெஸ் லோப், jacques lipchitz => ஜேக் லிப்சிட்ஸ், jacques germain soufflot => ஜாக்குஸ் ஜெர்மைன் சோஃப்லோட், jacques francois fromental elie halevy => ஜாக் பிரான்சோயிஸ் ஃப்ரோமெண்டல் எலி ஹேலெவி, jacques francois antoine ibert => ஜேக்ஸ் பிராங்கோயிஸ் ஆன்டோயின் ஐபர்ட்,