Tamil Meaning of iris persica
ஐரிஸ் பெர்சிக்கா
Other Tamil words related to ஐரிஸ் பெர்சிக்கா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of iris persica
- iris murdoch => ஐரிஸ் மர்டோக்
- iris kochii => ஐரிஸ் கோச்சி
- iris kaempferi => ஐரிஸ் காம்பிபேரி
- iris germanica florentina => ஐரிஸ் ஜெர்மானிக்கா ஃப்ளோரன்டினா
- iris germanica => ஐரிஸ் ஜெர்மானிகா
- iris foetidissima => ஐரிஸ் ஃபோடிடிசிமா
- iris florentina => ஐரிஸ் ஃப்ளோரண்டினா
- iris filifolia => ஐரிஸ் பிலிபோலியா
- iris family => ஐரிஸ் குடும்பம்
- iris diaphragm => ஐரிஸ் டயாபிரம்
- iris pseudacorus => ஐரிஸ் சூடோகோரஸ்
- iris scanning => ஐரிஸ் ஸ்கேனிங்
- iris tingitana => ஐரிஸ் டிங்கிடானா
- iris verna => ஐரிஸ் வெர்னா
- iris versicolor => ஐரிஸ் வர்சிகலர்
- iris virginica => ஐரிஸ் வர்ஜின்னியா
- iris xiphioides => ஐரிஸ் ஜிஃபியோயிடஸ்
- iris xiphium => ஐரிஸ் ஜிஃபியம்
- irisated => இரிடிசென்ட்
- iriscope => ஐரிஸ்கோப்
Definitions and Meaning of iris persica in English
iris persica (n)
bulbous iris native to Asia Minor cultivated for its pale lilac-colored flowers
FAQs About the word iris persica
ஐரிஸ் பெர்சிக்கா
bulbous iris native to Asia Minor cultivated for its pale lilac-colored flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
iris murdoch => ஐரிஸ் மர்டோக், iris kochii => ஐரிஸ் கோச்சி, iris kaempferi => ஐரிஸ் காம்பிபேரி, iris germanica florentina => ஐரிஸ் ஜெர்மானிக்கா ஃப்ளோரன்டினா, iris germanica => ஐரிஸ் ஜெர்மானிகா,