Tamil Meaning of iris germanica florentina
ஐரிஸ் ஜெர்மானிக்கா ஃப்ளோரன்டினா
Other Tamil words related to ஐரிஸ் ஜெர்மானிக்கா ஃப்ளோரன்டினா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of iris germanica florentina
- iris germanica => ஐரிஸ் ஜெர்மானிகா
- iris foetidissima => ஐரிஸ் ஃபோடிடிசிமா
- iris florentina => ஐரிஸ் ஃப்ளோரண்டினா
- iris filifolia => ஐரிஸ் பிலிபோலியா
- iris family => ஐரிஸ் குடும்பம்
- iris diaphragm => ஐரிஸ் டயாபிரம்
- iris cristata => வண்ண ஐரிஸ்
- iris => ஐரிஸ்
- iridotomy => ஐரிடோடோமி
- iridosmium => ஐரிடோஸ்மியம்
- iris kaempferi => ஐரிஸ் காம்பிபேரி
- iris kochii => ஐரிஸ் கோச்சி
- iris murdoch => ஐரிஸ் மர்டோக்
- iris persica => ஐரிஸ் பெர்சிக்கா
- iris pseudacorus => ஐரிஸ் சூடோகோரஸ்
- iris scanning => ஐரிஸ் ஸ்கேனிங்
- iris tingitana => ஐரிஸ் டிங்கிடானா
- iris verna => ஐரிஸ் வெர்னா
- iris versicolor => ஐரிஸ் வர்சிகலர்
- iris virginica => ஐரிஸ் வர்ஜின்னியா
Definitions and Meaning of iris germanica florentina in English
iris germanica florentina (n)
German iris having large white flowers with lavender-tinged falls and a fragrant rhizome
FAQs About the word iris germanica florentina
ஐரிஸ் ஜெர்மானிக்கா ஃப்ளோரன்டினா
German iris having large white flowers with lavender-tinged falls and a fragrant rhizome
No synonyms found.
No antonyms found.
iris germanica => ஐரிஸ் ஜெர்மானிகா, iris foetidissima => ஐரிஸ் ஃபோடிடிசிமா, iris florentina => ஐரிஸ் ஃப்ளோரண்டினா, iris filifolia => ஐரிஸ் பிலிபோலியா, iris family => ஐரிஸ் குடும்பம்,