Tamil Meaning of iris kaempferi
ஐரிஸ் காம்பிபேரி
Other Tamil words related to ஐரிஸ் காம்பிபேரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of iris kaempferi
- iris germanica florentina => ஐரிஸ் ஜெர்மானிக்கா ஃப்ளோரன்டினா
- iris germanica => ஐரிஸ் ஜெர்மானிகா
- iris foetidissima => ஐரிஸ் ஃபோடிடிசிமா
- iris florentina => ஐரிஸ் ஃப்ளோரண்டினா
- iris filifolia => ஐரிஸ் பிலிபோலியா
- iris family => ஐரிஸ் குடும்பம்
- iris diaphragm => ஐரிஸ் டயாபிரம்
- iris cristata => வண்ண ஐரிஸ்
- iris => ஐரிஸ்
- iridotomy => ஐரிடோடோமி
- iris kochii => ஐரிஸ் கோச்சி
- iris murdoch => ஐரிஸ் மர்டோக்
- iris persica => ஐரிஸ் பெர்சிக்கா
- iris pseudacorus => ஐரிஸ் சூடோகோரஸ்
- iris scanning => ஐரிஸ் ஸ்கேனிங்
- iris tingitana => ஐரிஸ் டிங்கிடானா
- iris verna => ஐரிஸ் வெர்னா
- iris versicolor => ஐரிஸ் வர்சிகலர்
- iris virginica => ஐரிஸ் வர்ஜின்னியா
- iris xiphioides => ஐரிஸ் ஜிஃபியோயிடஸ்
Definitions and Meaning of iris kaempferi in English
iris kaempferi (n)
iris native to Japan having large showy flowers
FAQs About the word iris kaempferi
ஐரிஸ் காம்பிபேரி
iris native to Japan having large showy flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
iris germanica florentina => ஐரிஸ் ஜெர்மானிக்கா ஃப்ளோரன்டினா, iris germanica => ஐரிஸ் ஜெர்மானிகா, iris foetidissima => ஐரிஸ் ஃபோடிடிசிமா, iris florentina => ஐரிஸ் ஃப்ளோரண்டினா, iris filifolia => ஐரிஸ் பிலிபோலியா,