Tamil Meaning of iris germanica
ஐரிஸ் ஜெர்மானிகா
Other Tamil words related to ஐரிஸ் ஜெர்மானிகா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of iris germanica
- iris germanica florentina => ஐரிஸ் ஜெர்மானிக்கா ஃப்ளோரன்டினா
- iris kaempferi => ஐரிஸ் காம்பிபேரி
- iris kochii => ஐரிஸ் கோச்சி
- iris murdoch => ஐரிஸ் மர்டோக்
- iris persica => ஐரிஸ் பெர்சிக்கா
- iris pseudacorus => ஐரிஸ் சூடோகோரஸ்
- iris scanning => ஐரிஸ் ஸ்கேனிங்
- iris tingitana => ஐரிஸ் டிங்கிடானா
- iris verna => ஐரிஸ் வெர்னா
- iris versicolor => ஐரிஸ் வர்சிகலர்
Definitions and Meaning of iris germanica in English
iris germanica (n)
a large iris with purple or white flowers, native to central and southern Europe
FAQs About the word iris germanica
ஐரிஸ் ஜெர்மானிகா
a large iris with purple or white flowers, native to central and southern Europe
No synonyms found.
No antonyms found.
iris foetidissima => ஐரிஸ் ஃபோடிடிசிமா, iris florentina => ஐரிஸ் ஃப்ளோரண்டினா, iris filifolia => ஐரிஸ் பிலிபோலியா, iris family => ஐரிஸ் குடும்பம், iris diaphragm => ஐரிஸ் டயாபிரம்,