Tamil Meaning of iris kochii
ஐரிஸ் கோச்சி
Other Tamil words related to ஐரிஸ் கோச்சி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of iris kochii
- iris kaempferi => ஐரிஸ் காம்பிபேரி
- iris germanica florentina => ஐரிஸ் ஜெர்மானிக்கா ஃப்ளோரன்டினா
- iris germanica => ஐரிஸ் ஜெர்மானிகா
- iris foetidissima => ஐரிஸ் ஃபோடிடிசிமா
- iris florentina => ஐரிஸ் ஃப்ளோரண்டினா
- iris filifolia => ஐரிஸ் பிலிபோலியா
- iris family => ஐரிஸ் குடும்பம்
- iris diaphragm => ஐரிஸ் டயாபிரம்
- iris cristata => வண்ண ஐரிஸ்
- iris => ஐரிஸ்
- iris murdoch => ஐரிஸ் மர்டோக்
- iris persica => ஐரிஸ் பெர்சிக்கா
- iris pseudacorus => ஐரிஸ் சூடோகோரஸ்
- iris scanning => ஐரிஸ் ஸ்கேனிங்
- iris tingitana => ஐரிஸ் டிங்கிடானா
- iris verna => ஐரிஸ் வெர்னா
- iris versicolor => ஐரிஸ் வர்சிகலர்
- iris virginica => ஐரிஸ் வர்ஜின்னியா
- iris xiphioides => ஐரிஸ் ஜிஃபியோயிடஸ்
- iris xiphium => ஐரிஸ் ஜிஃபியம்
Definitions and Meaning of iris kochii in English
iris kochii (n)
iris of northern Italy having deep blue-purple flowers; similar to but smaller than Iris germanica
FAQs About the word iris kochii
ஐரிஸ் கோச்சி
iris of northern Italy having deep blue-purple flowers; similar to but smaller than Iris germanica
No synonyms found.
No antonyms found.
iris kaempferi => ஐரிஸ் காம்பிபேரி, iris germanica florentina => ஐரிஸ் ஜெர்மானிக்கா ஃப்ளோரன்டினா, iris germanica => ஐரிஸ் ஜெர்மானிகா, iris foetidissima => ஐரிஸ் ஃபோடிடிசிமா, iris florentina => ஐரிஸ் ஃப்ளோரண்டினா,