Tamil Meaning of helen wills
ஹெலன் வில்ஸ்
Other Tamil words related to ஹெலன் வில்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of helen wills
- helen traubel => ஹெலன் டிராபெல்
- helen porter mitchell => ஹெலன் போர்ட்டர் மிட்செல்
- helen of troy => ட்ராயின் ஹெலன்
- helen newington wills => ஹெலன் நியூயிங்டன் வில்ஸ்
- helen maria fiske hunt jackson => ஹெலன் மரியா ஃபிஸ்க் ஹன்ட் ஜாக்சன்
- helen laura sumner woodbury => ஹெலன் லாரா சம்னர் வுட்பரி
- helen keller => ஹெலன் கெல்லர்
- helen hunt jackson => ஹெலன் ஹன்ட் ஜாக்சன்
- helen hayes => ஹெலன் ஹேயஸ்
- helen adams keller => ஹெலன் ஆடம்ஸ் கெல்லர்
Definitions and Meaning of helen wills in English
helen wills (n)
United States tennis player who dominated women's tennis in the 1920s and 1930s (1905-1998)
FAQs About the word helen wills
ஹெலன் வில்ஸ்
United States tennis player who dominated women's tennis in the 1920s and 1930s (1905-1998)
No synonyms found.
No antonyms found.
helen traubel => ஹெலன் டிராபெல், helen porter mitchell => ஹெலன் போர்ட்டர் மிட்செல், helen of troy => ட்ராயின் ஹெலன், helen newington wills => ஹெலன் நியூயிங்டன் வில்ஸ், helen maria fiske hunt jackson => ஹெலன் மரியா ஃபிஸ்க் ஹன்ட் ஜாக்சன்,