Tamil Meaning of helen of troy
ட்ராயின் ஹெலன்
Other Tamil words related to ட்ராயின் ஹெலன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of helen of troy
- helen newington wills => ஹெலன் நியூயிங்டன் வில்ஸ்
- helen maria fiske hunt jackson => ஹெலன் மரியா ஃபிஸ்க் ஹன்ட் ஜாக்சன்
- helen laura sumner woodbury => ஹெலன் லாரா சம்னர் வுட்பரி
- helen keller => ஹெலன் கெல்லர்
- helen hunt jackson => ஹெலன் ஹன்ட் ஜாக்சன்
- helen hayes => ஹெலன் ஹேயஸ்
- helen adams keller => ஹெலன் ஆடம்ஸ் கெல்லர்
- helen => ஹெலன்
- hele => ஹெலே
- held => நடத்தப்பட்ட
- helen porter mitchell => ஹெலன் போர்ட்டர் மிட்செல்
- helen traubel => ஹெலன் டிராபெல்
- helen wills => ஹெலன் வில்ஸ்
- helen wills moody => ஹெலன் வில்ஸ் மூடி
- helena => ஹெலேனா
- helenin => ஹெலெனின்
- helenium => ஹெலெனியம்
- helenium autumnale => ஹெலேனியம் ஆட்டம்னேலி
- helenium hoopesii => ஹெலெனியம் ஹூப்ஸி
- helenium puberulum => ஹெலேனியம் பியூபருலம்
Definitions and Meaning of helen of troy in English
helen of troy (n)
(Greek mythology) the beautiful daughter of Zeus and Leda who was abducted by Paris; the Greek army sailed to Troy to get her back which resulted in the Trojan War
FAQs About the word helen of troy
ட்ராயின் ஹெலன்
(Greek mythology) the beautiful daughter of Zeus and Leda who was abducted by Paris; the Greek army sailed to Troy to get her back which resulted in the Trojan
No synonyms found.
No antonyms found.
helen newington wills => ஹெலன் நியூயிங்டன் வில்ஸ், helen maria fiske hunt jackson => ஹெலன் மரியா ஃபிஸ்க் ஹன்ட் ஜாக்சன், helen laura sumner woodbury => ஹெலன் லாரா சம்னர் வுட்பரி, helen keller => ஹெலன் கெல்லர், helen hunt jackson => ஹெலன் ஹன்ட் ஜாக்சன்,