Tamil Meaning of helenin
ஹெலெனின்
Other Tamil words related to ஹெலெனின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of helenin
- helena => ஹெலேனா
- helen wills moody => ஹெலன் வில்ஸ் மூடி
- helen wills => ஹெலன் வில்ஸ்
- helen traubel => ஹெலன் டிராபெல்
- helen porter mitchell => ஹெலன் போர்ட்டர் மிட்செல்
- helen of troy => ட்ராயின் ஹெலன்
- helen newington wills => ஹெலன் நியூயிங்டன் வில்ஸ்
- helen maria fiske hunt jackson => ஹெலன் மரியா ஃபிஸ்க் ஹன்ட் ஜாக்சன்
- helen laura sumner woodbury => ஹெலன் லாரா சம்னர் வுட்பரி
- helen keller => ஹெலன் கெல்லர்
Definitions and Meaning of helenin in English
helenin (n.)
A neutral organic substance found in the root of the elecampane (Inula helenium), and extracted as a white crystalline or oily material, with a slightly bitter taste.
FAQs About the word helenin
ஹெலெனின்
A neutral organic substance found in the root of the elecampane (Inula helenium), and extracted as a white crystalline or oily material, with a slightly bitter
No synonyms found.
No antonyms found.
helena => ஹெலேனா, helen wills moody => ஹெலன் வில்ஸ் மூடி, helen wills => ஹெலன் வில்ஸ், helen traubel => ஹெலன் டிராபெல், helen porter mitchell => ஹெலன் போர்ட்டர் மிட்செல்,