Tamil Meaning of helenium
ஹெலெனியம்
Other Tamil words related to ஹெலெனியம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of helenium
- helenin => ஹெலெனின்
- helena => ஹெலேனா
- helen wills moody => ஹெலன் வில்ஸ் மூடி
- helen wills => ஹெலன் வில்ஸ்
- helen traubel => ஹெலன் டிராபெல்
- helen porter mitchell => ஹெலன் போர்ட்டர் மிட்செல்
- helen of troy => ட்ராயின் ஹெலன்
- helen newington wills => ஹெலன் நியூயிங்டன் வில்ஸ்
- helen maria fiske hunt jackson => ஹெலன் மரியா ஃபிஸ்க் ஹன்ட் ஜாக்சன்
- helen laura sumner woodbury => ஹெலன் லாரா சம்னர் வுட்பரி
- helenium autumnale => ஹெலேனியம் ஆட்டம்னேலி
- helenium hoopesii => ஹெலெனியம் ஹூப்ஸி
- helenium puberulum => ஹெலேனியம் பியூபருலம்
- heleodytes => ஹெலியோடைட்ஸ்
- heliac => ஹீலியாக்
- heliacal => ஹெலிகல்
- heliacally => ஹெலிகாலி
- heliamphora => ஹீலியோம்ஃபோரா
- helianthemum => ஹெலியாந்தேமம்
- helianthemum canadense => ஹேலியந்தமேமம் கனடென்ஸ்
Definitions and Meaning of helenium in English
helenium (n)
genus of American herbs with flowers having yellow rays: sneezeweeds
FAQs About the word helenium
ஹெலெனியம்
genus of American herbs with flowers having yellow rays: sneezeweeds
No synonyms found.
No antonyms found.
helenin => ஹெலெனின், helena => ஹெலேனா, helen wills moody => ஹெலன் வில்ஸ் மூடி, helen wills => ஹெலன் வில்ஸ், helen traubel => ஹெலன் டிராபெல்,